Husqvarna 562XP 18" motorfűrész

Lökettérfogat
59cm3
Teljesítmény
4.69LE
367.490 Ft (289.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970 50 20-18
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Az AutoTune automatikusan optimális működésre állítja be a keverékképző rendszert, figyelembe véve az üzemanyag minőségét a hőmérsékletet vagy éppen a tengerszint feletti magasságot. A technológiával jelentősen csökkenthető a kétütemű motorok fogyasztása és károsanyag kibocsátása.

A X-TORQ technológiájú motor tiszta levegővel először átöblítik a hengerteret.  A friss üzemanyag- levegő keverék csak ezután ömlik bele a motorba, így képes az új X-TORQ motor már egészen alacsony fordulatszám mellett is hatékonyan működni. Segítségével akár 20%-os üzemanyagmegtakarítás érhető el, és jelentősen csökken a károsanyag-kibocsátás.

A LowVib rendszer rezgéscsillapító gumibakok segítségével csökkenti a motor által működés közben előidézett vibrációt. A technológiának köszönhetően Ön nem fog hamar elfáradni favágás közben, mert csökken a karra, kézre jutó terhelés.

Az AirInjection egy centifugális levegőtisztító rendszer, amely csökkenti a levegőszűrőhöz áramló faforgácsot és szennyeződést, ezáltal a motor kopása is mérséklődik.

A Smart Start rendszernek köszönhetően az indítózsinór ellenállása 40 %-kal csökkent. A motor indítóberendezését úgy tervezték, hogy minimális erőfeszítéssel és gyorsan indítható legyen. 

A RevBoost segítségével magasabb láncsebesség es gyors felpörgés érhető el, így segítve a tökéletes gallyazást és a pontos darabolást.

A gyors és könnyű karbantartást és használatot a pattanva záródó hengerfedél, a látható üzemanyagszint, a flip-up tanksapka, rögzített vezetőlemez-anyacsavar és az oldalra szerelt láncfeszítő garantálja. A karcsúsított dizájnnal rendelkező géptesten döntési jelek, kombinált leállító/szivató és ergonomikus fogantyú. Az állítható olajszivattyú segítségével mindig a megfelelő mennyiségű olaj kerül a láncra és a vezetőlemezre. Inerciavezérlésű láncfék a biztonságos munkavégzés érdekében.

Specifikációk

-Motor

Lökettérfogat 59.8 см³

Teljesítmény 3.5 kW

Maximum fordulatszám 9600 rpm

Alapjárat 2800 rpm

Gyújtógyertya NGK CMR6H

Elektróda hézag 0.5 mm

Forgatónyomaték, max. 3.65 Nm

Üzemanyag fogyasztás 1.74 kg/h

Exhaust emissions (CO2 EU V) 777 g/kWh

-Méretek

Súly (vágófelszerelés nélkül) 6.1 kg

-Hang és zaj adatok

Garantált zajnyomás, LWA 118 dB(A)

Zajszint, mért 116 dB(A)

Zajszint 106 dB(A)

-Felszerelés

Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max. 28 in

Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min. 15 in

-Kenőanyag

Kenőanyagtípus Husqvarna 2 ütemű vagy azzal egyenértékű 50:1

Olaj tartály térfogata 0.33 l

-Rezgés

Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú 3.2 m/s²

Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú 5.0 m/s²

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.